Description

The garden was design by the garden designer to resemble the lines of a cello.

The garden is laid out to a large lawn edged in reclaimed yellow stock brick surrounded by traditional planting and large trees. The garden is split in two using trellis to screen the childrens play area at the rea of the garden
The play frame is a bespoke design and build by Nordland landscapes drawing from a wish list created by the client’s children.

Credits

Garden design by Joan Scanlon – www.spacelift.uk.com

Other Projects

Muswell Hill Modernist Garden

Muswell Hill Modernist Garden

Description The garden was designed by the homeowner who was a trained garden designer to replace the garden installed by the developers of their new build property. The new garden includes a light-coloured porcelain paving to help brighten the garden up due to its...

Chiswick contemporary courtyard

Chiswick contemporary courtyard

Description The original garden was overgrown and not used at all by the property owners. The new garden was designed to be family friendly but contemporary and modern at the same time. The garden includes bespoke printed porcelain...

Finchley terraced garden

Finchley terraced garden

Description The garden used to slope quite dramatically away from the house and the original decking was rotten and unsafe with the original lawn was unusable due to the steep slope and suffering from poor drainage. The decking area...